• Alles
 • (5)
  Evenement
 • (2)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (5)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement

Breicafé

woensdag 16 mei 14:00 - 16:00 uur

Marja Macville

Woensdag 11 april starten we met een wekelijks haak- en breicafé. Rian Los is er om je op weg te helpen als je graag wilt leren breien of haken. Ook die superstoere mannen die de brei- of haaknaald ter hand willen nemen, zijn van harte welkom! We starten met een eenvoudig project: een sjaal die je ook als vestje kunt dragen. Heel functioneel in het voorjaar. Het voorbeeld dat Rian breidde en in de etalage te zien is, is met een kabel, maar ook rechttoe rechtaan wordt het mooi en leuk om te maken.

Heb je al ervaring maar wil je verder geholpen worden of gewoon voor de gezelligheid samen breien, “haak maar aan”! Je mag natuurlijk je eigen materiaal meenemen, maar je kunt ook gebruiken wat er in het atelier aan wol is.

Meenemen: Voor de sjaal/het vestje is het handig als je pennen nr 8 of 10 meeneemt. Glansdraad om te mengen maakt het resultaat feestelijker.

Voor het haak- en breicafé betaal je vijf euro per uur. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. Het “café” is open tussen 14 en 16 uur. (Ervoor en erna is het atelier open). Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Een stukje taart erbij behoort tot de mogelijkheden. We maken er een gezellige middag van!

Voor boekingen en informatie: http://www.the-work-shop.nl/leren-hoes-of-etui-maken/ of loop even binnen op Spoorhaag 101.


deel deze activiteit

Locatie

The Work-Shop
Houten
Spoorhaag 101
3994ed