Logo trefpunthouten.nl


Houtenenco met vacature en de zomervakantie

Vacature van de week:

De Plusbus Houten


HOUTEN - De PlusBus Houten zorgt voor dagtochten voor senioren van de gemeente Houten. Het gaat om rondritjes door de omgeving en om dagjes uit naar bijvoorbeeld een museum of een rondvaart. Om deze uitjes mogelijk te maken is de Plusbus op zoek naar chauffeurs en begeleiders. Zou jij een of twee keer per maand willen chaufferen of willen ondersteunen bij een van de activiteiten? Houd jij wel van een praatje, een kopje koffie en ben je geduldig? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale Houten. Ook wanneer je meer wilt weten over vrijwilligersvacatures van organisaties in Houten of wat de Vrijwilligerscentrale Houten voor jou kan betekenen, kun je contact met ons opnemen.

Wij zijn bereikbaar per e-mail: info@vrijwilligershouten.nl of per telefoon: 030-7001 500. De Vrijwilligerscentrale Houten is onderdeel van 'van Houten&co', Onderdoor 160, Houten.

Zomervakantie

De eerste week van de zomervakantie hebben veel jongeren zich vermaakt met de jongerenwerkers van 'van Houten&co' en met elkaar. Zo was er 11 juli een uitstapje naar het Waterliniemuseum. Op de fiets vertrok de groep naar het Waterliniemuseum in Fort Vechten.Op donderdag 20 juli kunnen jongeren uit de gemeente Houten (10-23 jaar) met ons mee gaan (ver)dwalen in het maisdoolhof bij boerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik! Dit in het kader van 'Groen Doet Goed'. We verzamelen om 13.00 uur bij Jongerencentrum Enter en gaan op de fiets naar het doolhof. Rond 17.00 uur zijn we weer terug. Er gaan meerdere jongerenwerkers mee als begeleiding. De eigen bijdrage is 4 euro. Zorg dat je van te voren thuis iets gegeten hebt. Trek oude schoenen of laarzen aan. Jongeren kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen naar jonginhouten@vanhoutenenco.nl. In de zomervakantie organiseert 'van Houten&co' elke dinsdag een uitstapje, op woensdag een sportactiviteit in de wijk en een barbecue bij Jongerencentrum Enter en op donderdag buitenactiviteiten. Wil je op de hoogte gehouden worden over de verschillende activiteiten deze zomer? Stuur dan een e-mail naar jonginhouten@vanhoutenenco.nl of kijk op facebook.nl/jonginhouten.

Reageer als eerste
Meer berichten