Logo trefpunthouten.nl


Deelnemers tijdens de Koffieplus in mei, met cognitieve fitness bij het eetatelier.
Deelnemers tijdens de Koffieplus in mei, met cognitieve fitness bij het eetatelier.

Speciale zomereditie Koffieplus voor senioren

HOUTEN - Zin om een stuk te wandelen, fietsen, kennis te maken met golf, gezellig een spelletje te spelen of koffie te drinken? Op donderdag 10 augustus vindt de speciale zomereditie van de Koffieplus voor senioren plaats. Senioren kunnen deelnemen aan diverse (beweeg)activiteiten. Aanmelden kan nog op woensdag en donderdagochtend tot 12.00 uur!

Wandelen
Om 12.30 uur start vanaf het gemeentehuis in Houten een wandelgroep onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut van fysiotherapiepraktijk de Molen. De route is in totaal 8 kilometer, met na 4 kilometer een lange koffiepauze op de Nieuwegeinse golfclub.

Fietsen
Om 13.00 uur vertrekt er vanaf het gemeentehuis een fietsgroep, onder begeleiding van de Wieler Tourclub Houten. In totaal wordt er 10 kilometer gefietst, met na 5 kilometer tevens een lange koffiepauze op de Nieuwegeinse golfclub.

Kennismaken met golf
Van 14.00 - 15.00 uur kan men deelnemen aan een kennismakingsles golf. Onder begeleiding van een golfprofessional worden u de basisbeginselen van het golf bijgebracht. Als u deel wilt nemen aan de golfclinic en tevens wilt wandelen of fietsen is dit mogelijk. Beide groepen zullen op tijd aanwezig zijn om deel te nemen aan deze golfclinic.

Koffie en spelletjes
Voor degenen die komen wandelen of fietsen en voor andere geïnteresseerden vindt van 14.00 – 16.00 uur de Koffieplus plaats op de Nieuwegeinse Golfclub (Heemsteedseweg 58). Senioren die niet willen golfen kunnen gezellig koffie komen drinken en eventueel een spelletje komen spelen. Zelf spelletjes meenemen mag uiteraard! De Koffieplus voor iedereen toegankelijk ook al neemt u niet deel aan één van de beweegactiviteiten. Kom gezellig langs! Aan de activiteiten en koffie zijn geen kosten verbonden.

De Koffieplus voor senioren is elke tweede donderdag van de maand. Donderdag 10 augustus is er een speciale zomereditie. Aanmelden kan door te bellen naar Jolijn Hoek-van de Giessen (Sportpunt Houten), tel. 06-23620480.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox