Logo trefpunthouten.nl


'Agressieve eend valt kinderen aan'

HOUTEN - BSO Partou had afgelopen dinsdag een leuke activiteit gepland voor de kinderen bij de rietplas in Houten: Expeditie Robinson. Maar aangekomen bij de rietplas bleek dat zij niet de enige waren die een activiteit op het dagprogramma hadden staan... 

Nietsvermoedend kwam er een eend op hen aflopen. In eerste instantie dachten zij dat hij kwam vragen of hij mee mocht doen, maar al snel bleek dat hij daar heel anders over dacht. Stap voor stap kwam de eend al kwakend dichterbij en tot ieders verbazing stopte hij niet. Partou besloot met de kinderen een andere plek te zoeken op het strandje. Echter kwam 5 minuten later de eend weer langs, alleen werd toen duidelijk dat dit geen erg vrolijke eend was.

Om de eend op afstand te houden werd het dapperste kind erop afgestuurd. Ze probeerde de eend op professionele wijze weg te sturen, maar helaas was deze niet onder de indruk en beet hij in de laars van de bodyguard. Gelukkig is de laars heel gebleven en kon Partou wij met alle kinderen en laarzen weer richting de bso! "Namens de kinderen van Partou kinderopvang roepen wij de mensen die van plan zijn op de rietplas te spelen goed uit te kijken voor deze agressieve eend. Advies: Trek goede laarzen aan en maak kwakende geluiden, zodat de eend u ziet als vriend en niet als vijand."

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox