Logo trefpunthouten.nl


Foto: trefpunt

Wilgen knotten maar ook essenhakhout afzetten

De knotgroep Houten gaat zaterdag 16 december knotten op de ringkade van fort 't Hemeltje, Fortweg 11 in Houten. In overleg met Staatsbosbeheer en de fortwachter worden, beginnend aan de zuidzijde van de ringkade, wilgen geknot, essenhakhout afgezet en ander natuuronderhoud uitgevoerd.

HOUTEN - Het dikke hout kan meegenomen worden; de overblijvende takken worden verwerkt in bestaande takkenrillen of klaargelegd voor versnippering. Vrijwilligers kunnen zich zaterdag vanaf 09.30 uur melden op de parkeerplaats voor de ingang van het fort.

Koffie en soep

De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank; neem ook zelf wat te eten en te drinken mee. Gereedschap, handschoenen en helmen zijn aanwezig, maar u kunt ook eigen materiaal meenemen. Het terrein is geaccidenteerd en nat/dras/glad, draag daarom stevige schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige (regen)-kleding.
Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer,06-10.715.867, email: j.tenboer@kpnmail.nl

Route:

Per fiets en auto: Houten, via Utrechtseweg richting Utrecht, vóór de brug over de A27 rechtsaf parallelbaan volgen, rechtsaf de Fortweg op; bij het fort staan richtingborden en P-borden.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox