De Koffieplus voor senioren is elke 2e donderdag van de maand, afhankelijk van de activiteit is dit een ochtend of een middag.
De Koffieplus voor senioren is elke 2e donderdag van de maand, afhankelijk van de activiteit is dit een ochtend of een middag. (Foto: sportpunt)

Koffieplus en nogmaals Sportgala even onder de loep genomen

HOUTEN

Koffieplus

De Koffieplus voor senioren is elke 2e donderdag van de maand, afhankelijk van de activiteit is dit een ochtend of een middag. De Koffieplus is bedoeld als een gezellig moment voor senioren waarin diverse actuele (beweeg) onderwerpen aan bod komen, maar waar vooral gezelligheid, sociale contacten op doen en samen koffie/thee drinken centraal staan. Op donderdag 8 februari is er weer een Koffieplus voor senioren van 10.00 tot 12.00 uur. Dit keer bij Body Business Houten. Bij deze Koffieplus op locatie starten deelnemers met een rondleiding om kennis te maken met het sportcentrum Body Business. Daarnaast krijgt u onder het genot van een kopje koffie, voorlichting over het belang van bewegen bij senioren. Om 11.00 uur volgt een seniorengroepsles in de zaal (ter introductie van het beweegprogramma "Koffie Fit") en om 11.30 uur kunt u in de fitnessruimte o.l.v. de fitnessinstructeurs uw uithoudingsvermogen testen. Aanmelden voor de Koffieplus van februari is noodzakelijk dit kan bij Claudia van Mechelen claudia@sportpunthouten.nl / 0614147601. De locatie en invulling van de koffieplus voor senioren wisselt elke maand. Houdt daarom www.sportpunthouten.nl in de gaten voor meer informatie.

Sportgala

Op maandag 5 februari is de 7e editie van het Sportgala Houten. Sportpunt Houten heeft weer een gevarieerd programma samengesteld, waarbij alle genomineerden in het zonnetje worden gezet. Er is nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar via www.sportgalahouten.nl. Sinds enkele jaren begint het Sportgala Houten met een lezing. Deze editie komt sportondernemer Bas Theeuwen meer vertellen over de kansen en bedreigingen van de veranderingen in de (sport) wereld. Samen met de bezoekers gaat hij landelijke trends vertalen naar lokale Houtens voorbeelden en is er ruimte voor discussie. Na de lezing kunnen de bezoekers genieten van een heerlijk buffet verzorgd door Food 'n' Mood. Een ideale gelegenheid om nieuwe contacten op te doen, banden aan te halen en te netwerken met mensen uit de Houtense sportwereld. Om 20.30 uur worden de prijzen uitgereikt voor de beste Sporter, Sporttalent, Sportploeg, Sportcoach, Sportvrijwilliger en Sportfoto van het jaar 2017. Balletschool Helen Wilson verzorgt voor de tweede keer de dansacts van de avond.

Kaarten kunt u bestellen via www.sportgalahouten.nl. Hier kunt u verschillende tickets kopen; de gehele avond (à € 18,-), de lezing (à € 5,-), het buffet (à € 10,-) of de uitreiking van de prijzen (à € 3,- inclusief consumptiebon).

Meer berichten