Lekker gaan kliederen en klodderen met Fluit&Kruid. Wil jij (ook) experimenteren met zelfgemaakte verfjes?
Lekker gaan kliederen en klodderen met Fluit&Kruid. Wil jij (ook) experimenteren met zelfgemaakte verfjes? (Foto: fluit)

Lekker kliederen met verf en met clowns

Flatsj! Wat is dat? Een klodder kleurige bloemenprut belandt op het papier. Klets! Een dunne veeg met grijze modder komt er omheen.

HOUTEN - Clown Fluit is aan het klodderen met zelfgemaakte prutjes uit de natuur. Clown Kruid vraagt zich af waar die pannetjes met natuurverfjes vandaan komen. "O", zegt Fluit, "die maak ik zelf! De natuur heeft kleuren verstopt en ik heb ze tevoorschijn getoverd".

Stampen, roeren en raspen

Dat wil clown Kruid ook! Samen gaan ze stampen, roeren, raspen en ze mengen er op los. Zo maken de clowns hun eigen graffiti. En ze hebben de grootste lol want in bloemenprutjes roeren.... daar wordt je blij van. En je kan er mooie kunstwerken mee maken.
Wil jij (ook) experimenteren met zelfgemaakte verfjes? Kom dan op woensdag 25 april om 15.00 uur naar de Nieuwe Wulven in Houten (parkeren op de Binnenweg). Je leert dan alles over het vinden en mengen van natuurlijke verf. En daarna maak je je eigen meesterwerk!

Klodderen en kliederen

Deze middag is speciaal voor kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Op woensdag 25 april dus van 15.00 tot 16.30 uur. Het kliederen en klodderen is gratis. Aanmelden via fluitenkruid@tjilp.nl

Meer berichten