Logo trefpunthouten.nl


Wat is er nu leuker dan vrijwilliger zijn bij Loeren bij de Boeren? Foto: Karen Voshol.
Wat is er nu leuker dan vrijwilliger zijn bij Loeren bij de Boeren? Foto: Karen Voshol. (Foto: Karen Voshol)

Vrijwilligers gezocht Loeren bij de Boeren

Loeren bij de Boeren is op 8 juli in de kersenboomgaard van boer Vernooij in 't Goy. Loeren bij de Boeren is een zomers festival met muziek, kunst, kinderactiviteiten, kersen,r locatietheater en verschillende rollende keukens.

'T GOY - De hoofdlocatie van het festival is aan de Beusichemseweg 32, richting 't Goy. Op Landgoed Wickenburgh staat met Soif van Cie Vendaval een locatievoorstelling.

Om het festival tot een groot succes te maken is organisator Aan de Slinger op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Een greep uit de vele functies; kassamedewerker, horecatijgers (18+), team sfeerbeheer, chauffeurs, kinderkunstvrijwilligers en het bouw- en aankledingteam.

Als vrijwilliger van Loeren bij de Boeren heb je een erg leuke dag, doe je (werk)ervaring op, werk je samen met een fijn team mensen, krijg je een festival T-shirt en eten en drinken tijdens je dienst. Daarnaast ontvang je een gratis festivalticket zodat je voor of na je dienst het festival kan bezoeken.

Wil je bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen en heb je zin om te komen helpen in de boomgaard van Boer Vernooij en/of op Landgoed Wickenburgh? Sluit je dan aan bij de Loeren-crew!

Aanmelden kan via de website: www.loerenbijdeboeren.nl/aanmelden-vrijwilliger

Meer berichten
Shopbox