Logo trefpunthouten.nl


Kinderen vertellen de leukste verhalen tijdens een festival rondleiding. Foto: Rene vd Brandt
Kinderen vertellen de leukste verhalen tijdens een festival rondleiding. Foto: Rene vd Brandt (Foto: Rene van den Brandt)

Nog naarstig op zoek naar goeie kinderrondleiders

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud, gek op mooie verhalen, en niet bang om die aan mensen te vertellen? Dan ben je welkom bij Loeren bij de Boeren als kinderrondleider.

T GOY - Op 8 juli is er werk te verrichten tijdens Loeren bij de Boeren, het zomerse festival met goede muziek, stoere kinderactiviteiten en bijzonder locatietheater. Maar rondleider ben je natuurlijk niet zomaar ineens. Daarom krijg je een echte rondleider-opleiding zodat je precies weet wat je moet zeggen en hoe. Deze opleiding is zondag 1 juli van 13.00 tot 17.00 uur op het erf van boer Vernooij (Beusichemseweg 32, 't Goy). Je mag over het terrein lopen, vragen stellen aan boer Vernooij en boer Gerard en je duikt in alle informatie die we voor je verzameld hebben. Zodat je alle mooie, bijzondere en spannende verhalen en plekken van het festivalterrein al ontdekt. Ook krijg je de portretfoto's te zien die in de boomgaard komen te hangen.Een theaterdocent helpt je om jouw verhaal enthousiast, duidelijk en goed te kunnen vertellen.Je geeft de rondleiding met z'n tweeën, tijdens de opleiding kies je jouw maatje.Op 8 juli geef je samen met je maatje één of een aantal rondleidingen.Afhankelijk van hoeveel rondleiders zich aanmelden wordt er een rooster gemaakt. Meld je aan voor 15 juni, door het deelnameformulier in te vullen. Dat staat op www.educatieaandeslinger.nl onder het project Loeren bij de Boeren, en te mailen naar educatie@aandeslinger.nl

Meer berichten
Shopbox