Logo trefpunthouten.nl


Tijdens de Yogadag op donderdag 21 juni worden er lessen gegeven op het dakterras.
Tijdens de Yogadag op donderdag 21 juni worden er lessen gegeven op het dakterras. (Foto: amadorra)

Gratis lezing en lessen bij yogacentrum Amadorra

Het is donderdag 21 juni 'V.N. Wereld Yoga Dag. Dat betekent onder meer gratis lezing en lessen bij yogacentrum Amadorra aan de Kruisboog. Het motto van die dag is 'Verbeter de wereld, begin bij jezelf'.

HOUTEN - Het doel van deze bijzondere dag is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Yoga. Door Yoga-zo wordt gezegd-kom je tot rust, het maakt je hoofd leeg en helder en is het goed voor je gezondheid. Iedereen kan Yoga doen, want je doet de bewegingen en houdingen binnen je eigen grenzen. Om te ervaren wat Yoga voor je kan doen biedt Amadorra de mogelijkheid om gratis mee te doen met de hatha yogalessen die dag.

Dat kan om 9.00, 13.30, 19.00 en 21.00 uur. Bij mooi weer worden de lessen op het dakterras gegeven. Tina Hiddema en Jonah Heidweiller zijn de docenten, ze geven allebei al 27 jaar Yogalessen in Houten. Daarnaast geeft Yolande Janssen van Festina Lente Yoga een kinderyoga les van 16.00 – 16.45 uur. Aanmelden hiervoor kan via info@festinalenteyoga.nl. Van 10.15 tot 11.30 uur geeft Jonah de lezing 'de werking van Yoga wetenschappelijk verklaard'. Jonah heeft Biologie gestudeerd, is gepromoveerd in de functionele anatomie en heeft vele jaren les gegeven in de medische basisvakken op HBO niveau.

De lezing bijwonen en of meedoen met een yogales kan door zich aan te melden-voor 19 juni-door een mail te sturen aan info@amadorra.nl.

Meer berichten
Shopbox