Bravoure van Cirque Moustache te zien door heel Nederland. Dus ook in Pand Pannenkoek in Schalkwijk en wel op 16 augustus. Foto: Moustache
Bravoure van Cirque Moustache te zien door heel Nederland. Dus ook in Pand Pannenkoek in Schalkwijk en wel op 16 augustus. Foto: Moustache (Foto: mousiatche)

Veel 'Bravoure' in circus Moustache

De redactie

Moed, spanning, kinderkaravaan

Bravoure van Cirque Moustache te zien door heel Nederland. Dus ook in Pand Pannenkoek in Schalkwijk en wel op 16 augustus. De kinderkaravaan is om 16.00 uur en de show begint om 16.30 uur.

SCHALKWIJK - Dit jaar reist Cirque Moustache voor de zese keer door Nederland voor een zomertour. Een groep enthousiaste artiesten brengen ook dit jaar een nieuwe energieke familieshow, genaamd 'Bravoure'. De naam van de voorstelling zegt het al, moed, spanning, stunts en daar heb je dus ook een echte stuntman voor nodig! Maar is hij wel op tijd aanwezig? Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan en workshops zijn er op 18 augustus. Cirque Moustache reist door Nederland met een prachtige circustent. Ook gaan er klassieke circuswagens mee op tour en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud, sideshows met de meest wonderbaarlijke verschijningen, en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Op sommige locaties worden ook workshops gegeven, zodat kinderen in twee uur tijd worden klaargestoomd om als circusartiest een echt optreden voor de ouders te geven! Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show uit binnen- en buitenland. Ida Cramer, Coco Perraglie, Daniël Siegmund, Berl Both, Sabine Lustig, Sequoia van Ekeren en natuurlijk circusdirecteur Jasper Riedeman. Cirque Moustache is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Zowel voor studenten van een circusopleiding als voor jongeren van de vele jeugdcircusscholen. Het circus is ontstaan vanuit de werkzaamheden voor De Utrechtse Circusschool: Circus DIEDOM.

Cirque Moustache is opgericht door Jasper Riedeman: "Je kunt gerust zeggen dat het circus bij mij een uit de hand gelopen hobby is. Als 13-jarige jongen kwam ik in aanraking met jeugdcircus en leerde daar bijna alle circustechnieken. Na het krijgen van lessen ging ik assisteren, doceren en uiteindelijk zelf een circusschool runnen. Zelf optreden doe ik nog maar zelden en ik heb mij volledig gestort op circuseducatie. Toen er een gebruikte circustent voorbij kwam, heb ik mijn spaarrekening geplunderd en ben ik naast mijn werkzaamheden bij het jeugdcircus gestart met een echt circus: Cirque Moustache."

Praktische informatie

De tour van Cirque Moustache start op 12 juli en eindigt op 30 augustus. Op 23 plekken door het hele land, van Utrecht tot Brabant en de Achterhoek, is de voorstelling te zien. De volledige speellijst staat op de website van Cirque Moustache. Kaartjes voor de voorstelling zijn 10 euro per stuk. Dit is inclusief 2 tickets voor een activiteit op de Kinderkaravaan. Kaarten zijn te koop op de website van Cirque Moustache: www.cirquemoustache.nl. www.circussnor.nl

Meer berichten