Rotary Club Houten ondersteunt Stichting PlusBus (en ook andersom). 
Rotary Club Houten ondersteunt Stichting PlusBus (en ook andersom).  (Foto: tfp)

Rotary Club Houten ondersteunt PlusBus

Rotary Club Houten ondersteunt Stichting PlusBus (en ook andersom). Rotary Club Houten hield onlangs voor de zesde keer een avond voor oudere Houtenaren.

HOUTEN - Hierbij werd De Houtense PlusBus ingezet voor het vervoer van vijftig ouderen, die door mantelzorg, fysieke of andere omstandigheden weinig de deur uit kunnen. In restaurant De Engel werden de ouderen verwend met een diner, muziek, een lezing en een goed gesprek. Doel van deze avond was om deze senioren, naast een gezellige avond, de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen.

Goed doel

Aan deze avond werkten ook mee restaurant De Engel, haar toeleveranciers evenals vrijwilligers van Vitras, Buurtzorg, PCOB en ASVH (zie foto). Vanwege het goede doel van de Stichting PlusBus Houten heeft de Rotary Club Houten de stichting onlangs een bedrag ter beschikking gesteld als bijdrage in de kosten van het vervoer.

In het kader van deze samenwerking heeft de PlusBus in mei ook meegereden (met een aantal passagiers) met de door de Rotary Club Houten voor de 14e maal georganiseerde Truckersdag.

Meer berichten