Zomer meet-up van deBroekriem in Zeist.
Zomer meet-up van deBroekriem in Zeist. (Foto: deBroekriem)

DeBroekriem zomer meet-up

DeBroekriem is een vrijwilligersplatform voor en door werkzoekenden. Tijdens een meet-up helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. Op woensdag 18 juli organiseren we in Zeist een meet-up met behulp van de Jump Movement methode.

Zeist - Het is een laagdrempelige manier om in 7 stappen met elkaar in gesprek te komen en je zo in beweging te brengen in de richting van een doel of ambitie. Je kent dat wel, je hebt een verandering in gang gezet en kunt nog wel een zetje in de rug gebruiken om het echt te integreren in je dagelijkse leven. Of je wilt een nieuwe stap zetten, maar weet niet precies hoe. Eigenlijk weet je het wel diep van binnen en heb je alle antwoorden in je maar je moet ze wel weten te vinden. Tijdens een Jump Movement bijeenkomst word je hierbij ondersteund. Met deelnemers uit de community van DeBroekriem ga je met elkaar aan de slag en toch doe je het zelf! Het is niet alleen heel leerzaam, maar ook erg leuk om te doen. De vragen zijn simpel maar hebben een groot effect. Het is een positieve olievlek die mensen verbind en echt laat delen. Nieuwsgierig? Meld je aan, inschrijven gaat via www.debroekriem.nl

We zijn op 18 juli te gast bij Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum in Zeist. Inloop vanaf 9.30 uur, start om 10.00 uur. We eindigen om 11.30 uur.

Meer berichten