Foto: tfp

Hans Spitsbaard opent Eetatelier

Onder grote belangstelling was donderdag 18 oktober de feestelijke opening van het Eetatelier (onderdeel van Reinaerde) in Houten. Hans Spitsbaard heeft de officiële opening een feestelijk tintje gegeven.

HOUTEN - Eigen gebakken truffels overhandigde hij aan de medewerkers van het Eetatelier, nadat hij eerst verteld had over zijn switch tot patissier. Zijn talent is er helemaal tot bloei gekomen. Blije gezichten zagen we bij alle medewerkers van het Eetatelier. De een vertelde over haar talent als beste koffiezetter. Een ander gaf aan zich helemaal thuis te voelen in de spoelkeuken. Er waren meerdere redenen voor een feestje. Het Eetatelier is in een nieuw jasje gestoken met een fris en open interieur als resultaat. Nog steeds worden er verrassende, biologische gerechten geserveerd in het eetcafé. Geheel nieuw is de (catering)service Eetatelier To Go. Even snel een broodje of kopje koffie meenemen? Of een volledige catering laten verzorgen en bezorgen? Alles kan in het nieuw geopende Eetatalier To Go.

Het was een mooi moment om de gasten te laten zien wat het Eetatelier in petto heeft: (h)eerlijk eten, een bijzondere service en een glimlach. En natuurlijk een uitdagende leerplek voor mensen met een beperking die hun talenten willen ontwikkelen.

"Bijzonder gastvrij. Daar maken zij werk van".

Meer berichten