Foto: tfp

Santa Run: Lopen voor goede doelen

Bewerkt door redactie

De inschrijving is open. Loop mee en steun het goede doel. Na het succes van twee fun-runs, is dit jaar op zaterdag 22 december de derde editie van de Rotary Santa Run. Net als voorgaande jaren gaan alle opbrengsten naar het goede doel; dit jaar de breedtesport in Houten, de Nierstichting en Stichting Rond on Ice, drie weken ijsplezier voor alle Houtenaren.

HOUTEN - Om 15:00 uur klinkt 22 december het startschot voor de Rotary Santa Run Houten 2018. Start en finish wederom op Het Rond, voorafgegaan met een warming-up om 14:45 uur.

Omarmen

Het kerstgevoel omarmen, een geweldige middag hebben met sport- en schoolvrienden, familieleden of collega's. En ook nog eens de goede doelen steunen, daar gaat het om bij deze derde editie van de Rotary Santa Run.

Digitaal

Meelopen met de Rotary Santa Run kan voor 10 euro en inschrijven kan via de Santa Run website. Bij bestelling via de online module ontvangt u een digitaal ticket dat u uitgeprint meeneemt naar de klantenservice van HEMA op Het Rond, de Read Shop op het Oude Dorp of de Read Shop op Castellum om de bestelde pakken af te halen.

U heeft de kinderen misschien al langs de deuren zien lopen, want ook de Santa Club Actie Houten is inmiddels gestart. Om de sportclubs te voorzien van een flinke extra in de clubkas wordt de Rotary Santa Run aangevuld met de Santa Club Actie. De Santa Club Actie is een lokale loterij met lokale prijzen. De opbrengt van de loterij kan nagenoeg volledig ten goede aan de clubkas van de deelnemende sportclubs in Houten. De jonge sporters van SV Houten, HC Houten, FC Delta Sports en van BC Woodpeckers gaan op dit moment langs de deuren om loten te verkopen voor de Santa Club Actie. Loten kosten 3 euro per stuk. De trekking van de loterij vindt plaats op 22 december 2018 op het Rond.

Prijzen

Met de Santa Club Actie Houten zijn prachtige prijzen te winnen. Wat te denken van een maatpak ter waarde van € 500,00 van Nick & Son, een jaar lang gratis sporten en zwemmen bij Optisport of een minuut lang gratis winkelen bij de Albert Heijn.

Schrijf je snel in voor de funloop in kerstsfeer of steun de breedtesport en koop een Santa Club lot.

Meer informatie:

Website:www.santarunhouten.nl

Facebook: www.facebook.com/santarunhouten

Meer berichten