Foto: tfp

'Muziek Collectief' is jarig

HOUTEN - Het Houtens Muziek Collectief viert zondag 13 januari zijn 20ste verjaardag met een concert door muziekdocenten zelf.

Het wordt een gevarieerd en feestelijk programma. Vele muziekstijlen komen aan bod, klassiek maar ook jazz en pop. Leerlingen van basisschool Wereldwijs hebben gedichten geschreven passend bij muziek. Het idee erachter is dat muziek en poezië mensen verbindt van verschillende leeftijden en achtergronden. De gedichten versterken de muziek en de muziek geeft uitdrukking aan de woorden. De gekozen gedichten worden door de leerlingen zelf voorgedragen waarna live muziek wordt gespeeld door onze professionele musici. In de foyer kunt u tevens genieten van live muziek door een gitaartrio. Laat u zich verrassen door wat onze musici te bieden hebben en geniet van een mooie middag in het Theater Aan de Slinger. Na afloop is er een meet and greet in de foyer van het theater met de musici en met iedereen die het Houtens Muziek Collectief een warm hart toedraagt www.muziekschoolhouten.nl.

Zondag 13 januari in de grote zaal van Theater Aan de Slinger, De Slinger 40 in Houten Tijd: 15.00 uur Borrel na afloop: 16.15 uur. Toegang, inclusief 1 drankje: 12,50 tot 18 jaar 5 euro. Kaarten via: https://www.aandeslinger.nl/programma/theater/houten-presenteert/nieuwjaarsconcert

Meer berichten