Schrijf jij ook een korte tekst? Over vrijheid en herdenken? Beeld: https://unsplash.com/
Schrijf jij ook een korte tekst? Over vrijheid en herdenken? Beeld: https://unsplash.com/ (Foto: tfp)

Wat zeggen vrijheid en herdenken jou?

HOUTEN - Na de herdenking in het Oude Dorp, 4 mei, houdt Aan de Slinger in samenwerking met Jeugdtheaterschool Aan de Slinger, lef met letters en SHINE een Vrijheidsroute.

Dat is een wandeling van Het Plein op het Oude Dorp naar Aan de Slinger. Een wandeling waarin je nog langer kunt herdenken, ervaren en beleven wat Vrijheid voor jou betekent. Een wandeling van de herdenking naar Theater Na de Dam in Aan de Slinger. Een wandeling van de herdenking naar een moment van samen nog een kopje koffie drinken. Theaterspel, tekstvoordrachten en dans nemen je op de route mee. Hiervoor worden korte verhalen gezocht over Vrijheid en Herdenken. Wat betekent dit voor jou? En hoe zou jij dit in woorden vangen? Gezocht wordt naar verhalen van jong en oud. Verhalen uit het nu en verhalen vanuit de geschiedenis, alles is welkom! Schrijf jouw korte verhaal of korte tekst op en stuur het in naar Aan de Slinger. Je tekst of verhaal is maximaal 150 woorden lang.

Stuur je bijdrage in vóór vrijdag 1 maart. Inzendingen stuur je naar educatie@aandeslinger.nl. Vermeld daarbij je naam en telefoonnummer.

Meer berichten