Foto: piek

'Kom hier dat ik u kus!'

De toneelvoorstelling 'Kom hier dat ik u kus', naar de gelijknamige bestseller van schrijfster Griet Op de Beeck, is het confronterende verhaal over Mona en haar familie. Een cast met onder meer Oda Spelbos, Sophie van Winden, Kirsten Mulder en Dragan Bakema speelt woensdag 13 februari dit stuk (try-out). Over ouders en kinderen, het lef om eigen keuzes te maken en de grillen van de liefde. Vol humor, scherpte en ontroering. Voorafgaand is het mogelijk in de foyer te genieten van een stamppottenbuffet. Foto Piek/Belettering Studio Bunder

AAN DE SLINGER - 'Kom hier dat ik u kus!' wordt gepresenteerd in theater Aan de Slinger. Kaarten voor de theaterhap zijn te koop tot 11 februari 12.00 uur. Bestel snel via www.aandeslinger.nl.

Februari Filmmaand

Een maand lang films en Oscar-genomineerden tijdens Februari Filmaand. Op 7 en 8 februari draait 'Beautiful Boy'. Vier award-winnende documentaires draaien bij IDFA on Tour op 10 februari. Ook op 2 maart in Aan de Slinger. In de Japanse film 'Shoplifters' komen Osamu en zijn zoon na hun zoveelste winkeldiefstal buiten een verloren klein meisje tegen. Te zien op dinsdag 12 februari. Op 14 en 15 februari draait het voor 3 Oscars genomineerde 'Cold War'. De Fabeltjeskrant, de Grote Dierenbos-spelen draait op zondag 17 februari 10.00 uur, en later die dag om 13.00 uur het historische kostuumdrama 'Mary Queen of Scots'.

Kaarten via www.aandeslinger.nl.

Meer berichten