Foto: Thomas van Galen

Marije ten Böhmer: nieuwe correspondent Trefpunt

Marije: "Goedendag! Verhalen; het zijn voor mij prachtige cadeautjes. Overal zijn verhalen. Iedereen heeft een verhaal."

HOUTEN - "Als je goed kijkt en vooral luistert, komen verhalen op tafel. Ik vind het heerlijk als ik vervolgens mag knutselen met woorden om een verhaal zo goed mogelijk tot recht te laten komen op papier.

Mijn naam is Marije ten Böhmer (23) en voor Trefpunt Houten ga ik knutselen met woorden (lees: artikelen schrijven). Ik ben opgegroeid in Schalkwijk en woon nu met veel plezier in Houten. Vorig jaar heb ik de opleiding 'Communicatie en organisatie' aan de Universiteit Utrecht afgerond. De kunst van het schrijven vormt een relatief groot onderdeel van deze opleiding en dat vond ik erg leuk. Ik ga nu dan ook met veel plezier aan de slag voor Trefpunt Houten. Lekker cliché nog wat over mijn hobby's vertellen? Vooruit. Ik sport graag en ik houd van gezelschapsspellen. Waar je mij wakker voor kan maken? Een goed gesprek.

Wilt u uw verhaal terugzien in Trefpunt Houten, dan kunt u contact met mij opnemen door een e-mail te sturen naar marije.trefpunt@outlook.com. Ik kijk ernaar uit om uw verhaal te horen en deze een plek te geven in Trefpunt Houten.

Meer berichten