Foto: tfp

Schrijf je met ons mee?

HOUTEN - Trefpunt Houten is op zoek naar verhalen uit het hart van de maatschappij. Naar zaken die zich bij jou om de hoek afspelen en naar bijzondere buurtgenoten die iets te vertellen hebben. Kortom, we willen het gesprek van de dag in onze krant. Teken jij deze verhalen voor ons op? Trefpunt Houten is een graag geziene gast in Houten en omgeving. Met wekelijks nieuws uit de gemeente, op het gebied van uitgaan, sport ern cultuur.

En op het gebied van theater- en filmbezoek, lekker uit eten gaan, sport- en andere evenementen, opmerkelijke mensen, ondernemers, nieuwe initiatieven en nog veel meer.

Uit het Nationaal Onderzoek Multimedia blijkt dat 59% van de Nederlandse bevolking interesse heeft in lokale onderwerpen, 70% daarvan gebruikt een huis-aan-huiskrant als informatiebron.

Het moge duidelijk zijn: lokale verhalen zijn ontzettend belangrijk voor Trefpunt Houten. Om onze lezers nog beter te bedienen is Trefpunt Houten op zoek naar versterking. Ben jij iemand die een neus heeft voor lokaal nieuws, voor bijzondere verhalen uit jouw buurt? Ben je nieuwsgierig naar wat er in je omgeving gebeurt en heb je een groot netwerk? Heb je een vlotte pen, kun je goede foto's maken en ben je niet bang om zelf met eigen ideeën te komen?

Stuur dan je CV én je motivatie naar: redactie.tfp@persgroep.nl o.v.v. freelancer Trefpunt.

Meer berichten