AB Midden Nederland overhandigde een cheque van 1500 euro aan Rotaryclub Houten.
AB Midden Nederland overhandigde een cheque van 1500 euro aan Rotaryclub Houten. (Foto: )

1500 euro voor Truckersdag Houten

HOUTEN - De organisatie van de Truckersdag heeft een bedrag van 1500 euro gekregen van AB Midden Nederland. "Wij vinden het belangrijk dat initiatieven zoals de Truckersdag in Houten jaarlijks georganiseerd kunnen worden. Uit handen van onze bestuursvoorzitter Wim Schipper hebben Theo van Oostveen en Freek Kuiper van de Rotaryclub Houten de cheque in ontvangst mogen nemen," aldus AB Midden Nederland.

Jaarlijks geeft AB Midden Nederland medewerkers de gelegenheid om in het kader van AB Doet Goed mooie doelen en initiatieven aan te dragen die vragen om ondersteuning. "Door middel van een nominatie en een stemmingsronde bepalen onze eigen medewerkers aan welk goed doel een donatie wordt overgemaakt."

Truckersdag Houten werd afgelopen mei voor de 15e keer georganiseerd. Er vertrokken ruim 100 trucks, veelal van bedrijven en (hun) chauffeurs uit de omgeving die belangeloos meedoen. In iedere truck rijden een deelnemer met een beperking en een begeleider mee. Het is de bedoeling om deze deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Meer berichten