Telefoonteam PlusBus Houten zoekt met spoed collega's

HOUTEN - Met de PlusBus Houten maken senioren korte of lange dagtochten en rondritten. De PlusBus draait volledig op vrijwilligers, waaronder een telefoonteam. Dit team heeft dringend versterking nodig.

Het telefoonteam staat op maandag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur senioren te woord die vragen hebben of zich willen opgeven voor ritten. De aanmeldingen worden verwerkt. Ook verzorgt het team mails met informatie over de ritten aan chauffeurs en begeleiders.

Vaardigheden telefoonteam
Handigheid met een mobiele telefoon en basiskennis van mail, Word en Excel zijn belangrijk. Als dat nodig is kun je hiervoor een beknopte scholing van collega's krijgen. Je bent geduldig, accuraat, en je vindt het leuk om met ouderen te spreken.

Wat brengt het jou
Samenwerking in een leuke groep vrijwilligers, een dankbare doelgroep senioren en veel waardering. Ook kun je een goede begeleiding verwachten, zodat je met plezier aan de slag gaat.

Tijdsbesteding
Een ochtend in de week. Het is ook mogelijk meerdere ochtend mee te draaien. Werktijden worden in onderling overleg bepaald en natuurlijk zijn ook periodes van vakantie en dergelijk mogelijk.

Interesse? Bel dan naar: 06-105 77 815 of mail naar: telefoonteam@plusbushouten.nl. Er wordt dan snel contact met je opgenomen.

Meer berichten