Ronald Verbeek, van de bloemen op de wal van de Rondweg.
Ronald Verbeek, van de bloemen op de wal van de Rondweg. (Foto: )

Stuur jouw duurzame idee in en maak kans op 5000 euro

HOUTEN - Loop je al langer rond met een goed idee? Wil je daarmee Houten duurzamer maken maar was geld het struikelblok? Stuur je plan vóór 29 september in en maak kans op een bijdrage van 5000 euro van het Duurzaamheidsfonds Houten. Op 9 november zal er een feestelijke bijeenkomst zijn waar de winnende projecten gepresenteerd worden.

Het Duurzaamheidsfonds Houten stimuleert duurzame initiatieven van inwoners, instellingen en bedrijven binnen de gemeente Houten. Zo ook deze duurzaamheidsactie. Heb je een idee maar twijfel je of wil je eerst even afstemmen? Dan kun je het duurzaamheidsfonds voor 15 september mailen (info@dfhouten.nl) met je idee zodat zij contact met je op kunnen nemen.

Vorig jaar won het project De Tuin der Tuinen de eerste prijs. Duurzaamheidsfonds Houten: "Een fantastisch initiatief van en door bewoners van de Narcissentuin om in plaats van stenen een buurttuin op te nemen in de wijk. Of wat denk je van de bodemwarmte installatie voor PAND Pannenkoek in Schalkwijk. Of de elektrische bakfiets voor de Krachtfabriek. Of zonnepanelen op de gebouwen van sportclubs. Enfin, er zijn al veel initiatieven gerealiseerd maar er is ruimte voor nog veel meer. En, je hoeft niet de eerste prijs te winnen om aanspraak te kunnen maken op een bijdrage. Zover ons budget strekt zullen we goede initiatieven honoreren. We dagen jullie graag uit!"

Meer info en initiatieven op www.dfhouten.nl.

Meer berichten