Workshop Startersbridge BOD84

HOUTEN - Bridgeclub BOD84 heeft op beide speelavonden (dinsdagavond en donderdagavond) plaats voor nieuwe leden. Vanaf 2 september 2019 organiseert BOD84 bovendien maandagmiddagbridge.

Het maandagmiddagbridge staat ook open voor niet-leden. Kunt u bridgen en wilt u de sfeer bij BOD84 eens proeven, neem dan contact met ons op via www.Bod84.nl
Als u nog helemáál niet kunt bridgen heeft BOD84 ook goed nieuws voor u. Op de woensdagavonden 4 en 11 september 2019 organiseert BOD84 in het Haltna Huis een Workshop Startersbridge, gegeven door NBB-gediplomeerd bridgedocent René Wortel (mail: renewortel@xs4all.nl).

De workshop is een eerste korte kennismaking met bridge en bereidt u voor op de beginnerscursus bridge van 12 lessen die in januari 2020 begint. Het is de bedoeling dat u na de workshop zélf alvast aan de slag gaat zodat u de beginnerscursus met meer gemak (en met groot succes!) gaat volgen.

Bridge is een fantastisch kaartspel waar u tot in lengte van jaren heel veel plezier aan kunt ontlenen. Er zijn goede aanwijzingen dat bridgen erg goed is voor uw geestelijke gezondheid: “bridge is fitness for the mind”. Het bevordert daarnaast ook het leggen van sociale contacten. Hebt u interesse in deze workshop, neem dan via mail (of website) contact op met de docent. Kunt u al bridgen maar wilt u graag uw kennis opfrissen, neem dan ook contact op met de docent.
 

Meer berichten