Switch Voices repeteert wekelijks op woensdagavond  van 20.00 tot 22.00 uur.
Switch Voices repeteert wekelijks op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. (Foto: )

Maak kennis met Switch Voices

HOUTEN - Pop- en musicalkoor Switch Voices uit Houten, biedt mensen met ingang van het nieuwe zangseizoen maandelijks de mogelijkheid een keertje gratis een repetitie mee te maken. Zo kunnen mensen met interesse in deelname aan het koor, op een laagdrempelige manier de zangmethode te ervaren en de sfeer te proeven. Het koor zingt, zonder notenschrift, songs van diverse artiesten vanaf de jaren '60/'70 tot heden. Men kan hierbij denken aan The Beatles, Supertramp, Abba, Racoon, Grease, Ed Sheeran en vele anderen.

De gratis maandelijkse proefrepetitie vindt telkens plaats op de eerste woensdag van de maand, van 20.00 tot en met 22.00 uur. Geïnteresseerden dienen zich wel vooraf aan te melden zodat er materiaal kan worden verstrekt waarmee zij zich dan kunnen voorbereiden. Aanmelden kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@vocaalregionaal.nl.
De eerstkomende proefrepetities zijn: 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december. De repetities vinden plaats in: Wereldwijs, Guldenslag 131 in Houten. Info op www.switchvoices.nl, tel. 06 51505768.

Het koor is in september 2016 opgericht en maakt onderdeel uit van de activiteiten van Vocaal Regionaal.

Meer berichten