zeemeermin in aktie
zeemeermin in aktie (Foto: Jeroen Boermans)

Scuba-Go trapt af met een instuif in de Wetering

HOUTEN - Scuba-Go organiseert op zondag 22 september vanaf 16.00 uur een instuif in zwembad De Wetering. Die middag kan iedereen gratis kennismaken met persluchtduiken, snorkelen of zeemeerminzwemmen.                                                                                                

Scuba-Go verzorgt inmiddels vier jaar op de zondagmiddagen snorkelopleidingen en opleidingen persluchtduiken in zwembad de Wetering. Vorig jaar is daar het zeemeerminzwemmen bijgekomen. Een nieuwe tak van sport die razend populair is geworden. Het lesconcept van de vereniging is succesvol gebleken. Bij Scuba-Go wordt getraind in kleine groepjes onder leiding van enthousiaste instructeurs en trainers.

Met het volgen van een training bij Scuba-Go schiet niet alleen de lichamelijke conditie van de kinderen omhoog, maar raken zij vertrouwd met de technieken die nodig zijn om onder water te kunnen bewegen. Daarom zullen zij veel minder snel in paniek raken bij een keer ongewild “koppie onder” gaan. Zij weten immers exact wat je moet doen om weer veilig boven te komen.

Wilt u de sfeer in de vereniging eens proeven en kijken hoe en van wie uw kind les zou krijgen? Kom dan gerust langs op de instuif. Alleen zwemkleding en een handdoek meenemen is genoeg. Scuba-Go verzorgt alle materialen. Voor de instuif kunt u zich opgeven via info@scuba-go.nl.

Meer berichten