Aankondiging Dierendagfeest Buitenwereld

HOUTEN - Het is weer bijna de leukste dag van het jaar! Althans, dat vinden de dieren bij Speeltuin en Kinderboerderij Buitenwereld! Op vrijdag 4 oktober is het Dierendag en dat betekend dat de schapen en geiten aan tafel mogen eten! En op de tafel… en onder de tafel… net waar ze zin in hebben eigenlijk. Er is tenslotte maar één keer per jaar Geitenlunch!

Alle kinderen zijn uitgenodigd om te komen helpen met het dekken van de tafels. Van een mooi buffet met verse blaadjes andijvie, brokjes, appels en nog veel meer lekkers, maken we samen een feestmaal voor de dieren. En natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat ook de andere dieren een extra traktatie krijgen! Deze activiteit is gedeeltelijk overdekt.

Om 15:00 is de inloop voor het feest en om 15:45 uur worden de tafels gedekt en mogen de kinderen de bordjes klaarmaken. De Geitenlunch begint om 16:00 uur.

Verder kunnen de kinderen zich laten schminken en een leuke herfstknutsel maken. Buitenwereld is deze dag vanaf 13:00 uur geopend. Kijk ook op www.buitenwereld.nl

Meer berichten