Liteke Terhaar (links) en Quintine de Koning (rechts) van Ziezo Utrecht
Liteke Terhaar (links) en Quintine de Koning (rechts) van Ziezo Utrecht

Nieuwe samenwerking Gastouderbureau

HOUTEN - Per 1 oktober werken Ziezo regio Houten (voorheen Gastouderbureau Kind is Koning) en Gastouderbureau Poko uit Bilthoven samen in hun nieuwe regiokantoor: Ziezo Utrecht B.V., gevestigd in Houten.

Ziezo Utrecht is een vol zusje van het reeds 26 jaar bestaande Ziezo met haar hoofdkantoor in Papendrecht, echter richt zij zich volledig op onze/uw regio. Ze bundelen hun krachten en jarenlange ervaring in de kinderopvang en hebben enorm veel zin om de armslag van Ziezo binnen de regio Utrecht te vergroten en versterken.

Poko eigenaresse Liteke Terhaar: “Ik zag er naar uit om de administratieve zaken meer te kunnen stroomlijnen en me volledig op de inhoud van dit prachtige vak te kunnen richten. Waarbij de visie en betrokken, lokale werkwijze stevig overeind blijft, terwijl we tegelijkertijd de schaalvergrotende voordelen en service bieden tezamen met de 10 collega’s in Papendrecht. De perfecte situatie om binnen Ziezo opgenomen te worden.”

Voor de gastouders betekent dit dat zij er een flinke groep fijne collega’s bij hebben die ze zullen ontmoeten tijdens gezamenlijke trainingen, intervisie en thema-avonden. Ouders die hun kinderen laten opvangen via Ziezo genieten door dit meer fijnmazige netwerk een nog betere serviceverlening bij bv. eventuele vervangende opvang.

De manier van werken en pedagogische visie van beide organisaties sluiten naadloos aan en doordat zij gebruik maken van alle faciliteiten in de groep Ziezo en de collega’s op het kantoor in Papendrecht, is er een uitstekend opgezette front- en backoffice die altijd bereikbaar is.

Voor meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een inloop op een van onze locaties: bel met: 030-208 98 98 of 0647 – 565 785. Of mail via: liteke@gobziezo.nl en quintine@gobziezo.nl.

Meer berichten