Rond on Ice; schoolschaatsen komt terug!

HOUTEN - Van zaterdag 14 december tot en met zondag 5 januari 2020 kan er weer volop worden genoten van de ijsbaan op Het Rond, "Rond on Ice". Ruim 3 weken lang schaatsplezier op de overdekte schaatsbaan.

Met elkaar veel plezier maken, daar gaat het om tijdens het schaatsen en de evenementen die er omheen worden georganiseerd. Zo kunnen veel kinderen van de basisscholen in Houten in de eerste week van "Rond on Ice" weer volop genieten op het ijs met het schoolschaatsen.

Schoolschaatsen
Voor de groepen 5 t/m 8 van de Houtense basisscholen wordt de ijsbaan in de week voor de kerstvakantie beschikbaar gesteld, zodat er met de klas geschaatst kan worden. De beide Houtense Rotary Clubs maken het dit jaar wederom mogelijk dat het schoolschaatsen gratis is. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 december 2019 is de schaatsbaan tussen 9.00 en 15.00 uur beschikbaar. Wanneer schoolklassen hieraan willen deelnemen, dan geven zij zich hiervoor op bij Sportpunt Houten. Sportpunt Houten zorgt voor een rooster met de indeling van de klassen. Het aantal beschikbare plaatsen is echter beperkt en er wordt ingedeeld op basis van binnenkomst; vol = vol.

Wil jij met jouw klas komen schoolschaatsen? Neem dan contact op met José van Laarhoven van Sportpunt Houten door een mail te sturen naar jose@sportpunthouten.nl.

Santa Run
De Rotary Clubs Houten organiseren ook dit jaar weer de Santa Run. Op zaterdag 14 december kan iedereen weer in kerstmannenpak hardlopen door Houten en finishen zij op het Rond en bij de ijsbaan. Inschrijven hiervoor kan via https://houten.rotarysantarun.nl/.

Meer berichten