workshop Christmas Carols
workshop Christmas Carols

Workshop Christmas Carols

HOUTEN - Houtens Kamerkoor Rondo houdt haar kersttraditie in ere en organiseert op zaterdag 14 december 2019 een workshop Christmas Carols. Dit jaar voor de 9e keer! De workshop vindt plaats in sociaal-cultureel centrum De Grund, De Poort 77-79 in Houten.

Wat kun je deze middag verwachten? Samen met koorleden van Rondo en onder leiding van dirigent Hans de Munnik studeer je een aantal bekende en minder bekende carols in die je daarna voor ‘eigen’ publiek ten gehore kunt brengen. Ook Rondo zal enkele liederen uit het kerstrepertoire zingen.

Inloop is om 13.30 uur en de workshop begint om 13.45 uur. Eerdere edities hebben laten zien dat na een gezellige, muzikale middag met hard studeren de resultaten vaak verbluffend zijn. Vanaf 16.30 uur zijn familie, vrienden of bekenden welkom en om 16.45 uur laten de deelnemers horen wat er bereikt is. De middag wordt om ca. 17.15 uur afgesloten.

De kosten voor de workshop zijn €12,50 pp. Dit bedrag is inclusief programmaboekje, koffie of thee en enkele kerstversnaperingen. De muziek komt uit de bundel ‘100 Carols for Choirs’. Je kunt dit boek die middag huren (à 2,50) of tegen gereduceerde prijs aanschaffen. Je kunt je tot uiterlijk 29 november 2019 opgeven. Kijk voor meer informatie, aanmelden en betaalwijze op www.kamerkoorrondo.nl.

Meer berichten