FW: persbericht: cd presentatie Bel AMI

HOUTEN - Vrijdag 29 november vanaf 17.00 uur -19.00 uur. Trio Bel AMI, bestaande uit Anita van Soest (alt), Miranda van Soest (sopraan) en Ilse Doorenspleet (sopraan), presenteert in het "Oude Station" (Stationserf 97 te Houten) hun nieuwe cd "Black bird".

De zangeressen hebben een indrukwekkende samenklank en een bijzondere uitstraling. Een mix van zang, entertainment en geheel eigen charme. U hoort repertoire uit alle windstreken, swingende bewerkingen van pop-klassiekers en jaren 50-60 repertoire.

Het "oude station" is de geboorteplek van de zussen Anita en Miranda. Daar is de bodem gelegd voor het muzikale leven daarna. Op die plek werd in hun jeugd al muziek gemaakt. Hun vader speelde trompet en bracht de liefde voor dit instrument over op Anita. Zij heeft een professionele carrière als trompettiste. Veel later gingen de zussen met elkaar zingen en Ilse sloot daarbij aan. Miranda en Ilse studeerden zang bij dezelfde docent. De (muzikale) klik zorgt ervoor dat ze met veel plezier met elkaar zingen.

De cd Blackbird wordt tijdens de presentatie aangeboden aan Arjen Berendse, directeur van Theater de Slinger in Houten.

CD bestellen (10 euro) mail naar: info@anitavansoest.nl

Meer berichten